بخش اخبار مالی مجله فوربز در 16 آوریل لیست “کمپانیهای میلیارد دلاری بلاکچین” یا کمپانیهایی که از تکنولوژی بلاکچین استفاده کردهاند و به حداقل سود یا ارزش 1 میلیارد دلار رسیدهاند را منتشر کرد.
این لیست شامل کمپانیهایی میشود که در فضای ارزهای رمز پایه و بلاکچین فعالیت دارند، بهعلاوه شرکتهای مالی سنتی مانند بانکها، دفاتر معاملاتی پایاپای، شرکتهای غذایی، شرکتهای مدیریت زنجیره تأمین و غیره.
بیشتر کمپانیهایی که در این لیست آمدهاند نامهای شناختهشدهای مانند آمازون، والمارت، فیسبوک، آی ان جی، مستر کارد، مایکروسافت و نستله هستند.
کمپانیهای میلیارد دلاری بلاکچین که در این لیست آمدهاند شامل coinbase (صرافی آمریکایی ارزهای رمز پایه)، Bitfury (شرکت اروپایی ماینینگ و سختافزار) و Ripple (شبکه سرویسهای مالی مبتنی بر بلاکچین و سازنده توکن های XRP) میشوند.
در کنار اشاره کردن به اینکه چه شرکتهایی تکنولوژی بلاکچین را کامل اتخاذ کردهاند و چه شرکتهایی بهصورت جزئی با آن کار میکنند، این لیست اطلاعاتی در مورد اینکه چه پروتکلهای بلاکچینی و توسط چه کسانی استفادهشده را نیز میدهد.
چندین پروتکل هایپرلجر، پروتکل کوردا متعلق به کنسرسیوم R3 بلاکچین و شبکه اتریوم اسمهایی هستند که بیشتر در بین شرکتها و صنایع مختلف در این لیست به چشم میخورند.
فوربز به قدرت تکنولوژی بلاکچین برای ساده کردن فرآیندهای کسبوکارها مانند شرکت سپرده و تسویه مالی (DTCC) که روزانه گزارش 90 میلیون تراکنش و یا بیشتر 48 تریلیون دلار از اوراق بهادار در دنیا را ثبت میکند اشارهکرده است.
بر اساس مجله فوربز، این شرکت قرار است 50 هزار حساب خود را روی سیستم مبتنی بر بلاکچین ببرد که این کار به آنها کمک میکند فرآیندهای تکراری و اصلاحی که در شبکههای الکترونیکی سنتی اتفاق میافتد را حذف کند.
در اواسط ماه مارس، شرکت DTCC یک وایت پیپر منتشر کرد و در آن راهنمایی برای اصول فرآیند پردازش بعد از انجام معامله اوراق بهادار توکن دار را ارائه میدهد. این مقاله به ویژگیهای منحصربهفرد بازارهای نوپای اوراق بهادار توکن دار اشاره میکند و اعلام میکند که استانداردهای سیاست جهانی برای بازارهای سنتی معمولاً برای سهامداران قابلاستفاده است تا با استفاده از آن بتوانند مسئولیتهای حقوقی مربوط به پلتفرمهای اوراق بهادار توکنی را شناسایی کنند.